Naši proizvodiNaši proizvodi

POWER BELTPOWER BELT

Ubrzajte se sa kvalitetnim remenicama!

Ubrzajte se sa kvalitetnim remenicama!
Vegye fel a fordulatot és tárcsázzon!
Naša kompanija nudi širok asortiman remenica. U prodajnom programu se nalaze  razne klinaste, zupčaste i varijatorske remenice. Prema izvedbi mogu biti predbušene ili sa izvedbom za konusni steznik. Uz remenice su dostupni i najmoderniji osovinski povezi.
 
Klinaste remenice
Ékszíj tárcsák
Klinaste remenice prema  DIN2211 - ISO 4183 standardu (izuzev tipa C), odgovarajuće su za  pogone sa uskoprofilnim remenjem SPZ - SPA - SPB - SPC (ISO 4184 DIN 7753/1), sa klasičnim remenjem Z - A - B - C (ISO 4184 DIN 2215) kao i sa remenjem američkog standarda 3V - 5V - 8V (RMA-MPTA).

Remenice od livenog gvožđa mogu se koristitii čak i pri kružnoj brzini od 35 m/s. Dimenzije remenica su izuzetno precizne, pošto se proizvode CNC mašinama i automatskim strugovima.

Pri većim brzinama (>35 m/s) se preporučuje primena čeličnih remenica!
 
 
Zupčaste remenice
Fogasszíj tárcsák
Pomoću zupčastih remenica može se dostići pogon bez proklizavanja. Remenice sa manjim brojem zuba najčešće imaju prirubnicu, dok su remenice sa više zuba bez prirubnice. U zavisnosti od tipova remenja, mogu se naručiti od različitih materijala.  Remenice sa posebnim širinama moguće je izraditi od zupčastih štapova.
 
 
Višekanalne remenice
Hosszbordás szíjtárcsák
Višekenalne remenice su projektovane i proizvedene izuzetno precizno, kako bi obezbedili optimalan radni vek i snagu prenosnih sistema.

Velika prednost višekanalnog ili poly-v prenosa je veliki prenos snage pri manjim dimenzijama. U skladu sa time, kod PJ profila moguće je naručiti remenicu sa čak 20 mm-ra prečnika. Svaka remenica je balansirana po UNI 4218 - ISO 1940 - VDI 2060. Materijal višakanalnih remenica je: GG25 DIN 1691.
 
 
Varijatorske remenice
Variátorszíj tárcsák
Varijatorske remenice su vrlo dobro osmišljeni pogoni, predviđene za konstantne promene brzina uz što manje troškove.

Nažalost, poznato je da ova izvedba podleže ekstremnom habanju rubova zbog pogonskih sistema koji se kod njih koriste.
 
 
 
Postavili bi nam pitanje?
Detaljnije informacije možete dobiti na sledećim kontaktima: office@powerbelt.rs ili na telefonskom broju 00 381 (0)24 546 710.

Potražite nas sa poverenjem!
separator
Nazad na početnu stranu

  

BOLJE JE ZATEGNUTO

Optibelt TT uređaj na osnovu elektromagnetizma (EM) i ubrzanja (AC) koristi se za proveru zategnutosti remenskih pogona, merenjem frekvencije kaiša.

Čitaj dalje

  

Ubrzajte se sa kvalitetnim remenicama!

Naša kompanija nudi širok asortiman remenica. U prodajnom programu nalaze se razne klinaste, zupčaste i varijatorske remenice. Prema izvedbi mogu biti predbušene ili sa izvedbom za konusni steznik. Uz remenice su dostupni i najmoderniji osovinski povezi.

Čitaj dalje