Naši proizvodiNaši proizvodi

POWER BELTPOWER BELT

Specifična rešenja sa trapeznim navojnim vretenom

Specifična rešenja sa trapeznim navojnim vretenom
Különleges trapézorsós megoldások
Želimo Vas upoznati sa proizvodima italijanske firme Bimeccanica Srl. Kao zastupnici želimo Vam predstaviti specifična rešenja od trapeznog navojnog vretena kao što su platforme sa gonjenim maticama ili pogon bez praznog hoda.
Proizvodi u ponudi
Compact Simple termékcsoport
Compact Simple
Za jednostavna pokretanja na mašinama. Pogodan za izradu dvosmernih kretanja.
Compact Steel
Compact Steel
Ova grupa sadrži elemente koji omogućuju podešavanje aksijalnog praznog hoda u vodoravnom položaju, ili bezbednosna rešenja za vertikalnu primenu.
 
Compact Light
Compact Light
Ova serija koristi aluminijumska i nerđajuća navojna vretena za specijalne namene gde su mala opterećenja, ali velike brzine.
Excellent Steel
Excellent Steel
Ovu seriju preporučujemo za korišćenje u uslovima kada je vreteno izloženo prljavštini, piljevini ili drugim materijalima koji bi uzrokovali brzo istrošenje vretena ili matice. Excellent Steel serija omogućuje minimiziranje praznog hoda u aksijalnom smeru.
Rotary nut
Rotary nut felhasználása
Rotary nut
Izvedba sa pogonjenom maticom. U ovom slučaju vreteno je fiksirano a bronzana ili plastična matica je ručno ili mašinski pogonjena. U slučaju motornog pogona, na raspolaganju su izvedbe sa zupčanikom ili lančanikom. Najčešće se koriste za podizanje tereta.
 
Postavili bi nam pitanje?
Više informacija  možete dobiti putem mejl adrese office@powerbelt.rs ili putem telefona na broju 00381 (0) 24 546 710.

Potražite nas sa poverenjem!
separator
Nazad na početnu stranu

  

BOLJE JE ZATEGNUTO

Optibelt TT uređaj na osnovu elektromagnetizma (EM) i ubrzanja (AC) koristi se za proveru zategnutosti remenskih pogona, merenjem frekvencije kaiša.

Čitaj dalje

  

Ubrzajte se sa kvalitetnim remenicama!

Naša kompanija nudi širok asortiman remenica. U prodajnom programu nalaze se razne klinaste, zupčaste i varijatorske remenice. Prema izvedbi mogu biti predbušene ili sa izvedbom za konusni steznik. Uz remenice su dostupni i najmoderniji osovinski povezi.

Čitaj dalje