Naši proizvodiNaši proizvodi

POWER BELTPOWER BELT

Termootporni industrijski točkovi iz naših magacina

Termootporni industrijski točkovi
Tellure Rota - Hőálló ipari kerekek raktárról
Termootporni industrijski točkovi se u visokoj meri koriste u pekarskoj i prehrambenoj industriji, pod uslovima visoke vlažnosti, odnosno srednje prisutnosti hemikalija.

Ovi točkovi se mogu koristiti na temperaturama od -20 do +300 Celsius stepeni. Mogu se naručiti sa kliznim, igličnim i kugličnim ležajevima, odnosno sa nerđajućim vilama ili bez njih.
Puni točkovi se proizvode od termootporne smole i otpor kotrljanja im je odličan.  Uglavnom se koriste na površinama pločica i industrijskog betona. Mogu se naručiti u prećnicima od 80-200 mm, sa vilama u više različitih izvedbi. Zahvaljujući njihovoj glatkoj površini, veoma su otorni na prljavštine i lako se čiste. Na našem sajtu Vam stoje na raspolaganju 3D modeli i katalozi.
67-es sorozat (Hőálló gyanta)
Termootporni industrijski točkovi
  • Serija 67 (Termootporna smola)
ČITAJ DALJE
Postavili bi nam pitanje?
Potražite nas na mejl adresi office@powerbelt.rs ili na telefonskom broju 00381 (0) 24 546 710.
separator
Nazad na početnu stranu

  

Proširena ponuda creva za industriju

Kao što je to slučaj sa ostalim proizvodima, tako se proširuje i ponuda creva. Želimo Vam skrenuti pažnju na sledeće nove tipove creva  u našoj ponudi.

Čitaj dalje

  

Vođice za lance i kaiševe prilagođeni aluminijumskim profilima

Izvršite montažu vođice na vašem aluminijumskom profilu za svega nekoliko sekundi na klik sistem, bez korišćenja bilo kakvog alata!

Čitaj dalje