Naši proizvodiNaši proizvodi

POWER BELTPOWER BELT

Aluminijumski konstrukcioni profili

Aluminijumski konstrukcioni profili
prateći pribor za ALU profile
Alumínium szerkezeti rendszerek
Standardizovani modularni aluminijumski sistemi služe za izradu konstrukcije, okvire, postolja mašine, zaštitne obloge za mašine i uređaje, radne stolove, kolica, transportne jedinice, montažne ćelije, konstrukcije transportera sa valjcima, trakama, modularnim lancima, itd.
 
alu-szerkezeti-rendszerek
alu-szerkezeti-rendszerek
alu-szerkezeti-rendszerek
Aluminijumski konstrukcioni profil se proizvodi od specijalnog, ekstrudiranog aluminijuma. Glavna karakteristika elemenata građenih od ovakvih profila je laka konstrukcija, što olakšava manipulaciju, a konstrukcijska izvedba (poprečni presek profila) obezbeđuje krutost sistema. Uz sve to, veoma lako se mogu prilagoditi različitim zahtevima, izvedbama.

Uz modularne profile možemo isporučiti i prateći pribor (ka što su stopice, drške, šarke, brave, itd). Prateći pribor je kompatibilan maltene sa svim poznatim sistemima na tržištu, uz brzu nabavku i tehničku podršku. Sa modularnim profilima i spojnicama se mogu napraviti raznovrsne strukture, koje se kasnije lako mogu prepraviti.

Nakon demontiranja elementi se mogu ponovo iskoristiti.
o dostupnosti kontaktirajte naše kolege!
Postavili bi nam pitanje?
Dodatne informacije o ovim proizvodima možete dobiti na mejl adresi office@powerbelt.rs ili na telefonskom broju 00 381 (0) 24 546 710

Potražite nas sa poverenjem!!
separator
Nazad na početnu stranu

  

Zupčasto remenje sa visokim performansama za ekonomično rešenje!

Ovo je optimalno rešenje za ekstremna opterećenja!
Upoznajte se sa Optibelt Omega-HP i Omega-HL grupom proizvoda!

Čitaj dalje

  

POWERTWIST klinasto remenje

Powertwist modularni kaiševi su klinasti ili okrugli kaiševi koje ćete zavoleti zbog lake montaže. Dostupne su u dimenzijama fi 8-10-13-14-19mm, klasičan klinasti profil (Z/10;A/13;B/17;C/22;D/32) kao i uskoprofilni kaiševi 3V, 5V, SPZ, SPA & SPB.

Čitaj dalje