Naši proizvodiNaši proizvodi

POWER BELTPOWER BELT

Premijum samopodmazujuće zupčaste osovinske spojnice sa preporukom Power Belt d.o.o.

Samopodmazujuće zupčaste osovinske spojnice Sapit Flex
Sapit Flex önkenő fogas tengelykapcsolók

Sapit Flex samopodmazujuća zupčasta osovinska spojnica se sastoji od nazubljene glavčine i zamenjivog samopodmazujućeg uloška sa valjcima, napravljenog od izuzetno otpornog materijala. Zahvaljujući tome mogu se okretati u oba smera i apsorbiraju sile izazvane nepravilnim opterećenjima.

Samopodmazujuća zupčasta osovinska spojnica je u stanju da kompenzuje manja odstupanja između pogonskog i poganjanog dela, koja mogu nastati usled pogrešnog sklapanja, toplotnog širenja, elastičnosti konstrukcije ili nakon utemeljenja sistema.

Zašto preporučujemo proizvode Sapit Flex?

  • Konstrukcijska izvedba obezbeđuje neograničen radni vek glavčine osovinske spojnice, pošto u slučaju eventualnog lomljenja vučnog dela (umetka), metalni delovi se ne dodiruju međusobno.
  • Valjkasti vučni elementi se proizvode od specijalnog samopodmazujućeg materijala, koji i uz velika opterećenja dozvoljava aksijalno pomeranje elemenata, obezbeđujući time teleskopsko delovanje.
  • Radna temperatura spojnice je od -20°C do +80°C

DOSTUPNE SERIJE

Dvodelna DNSA serija

Preporučuju se u prenosima sa srednjim i malim obrtnim momentom, gde se mašine mogu pomerati u aksijalnom smeru, radi zamene umetka. 

2 részes DNS sorozat

Trodelna DNS serija

Ukoliko dužina osovine to dozvoljava, kod ove serije je moguće zameniti umetak bez aksijalnog pomeranja mašine.

3 részes DNS sorozat

Sapit Flex samopodmazujuća zupčasta osovinska spojnica je projektovana tako, da odgovara različitim zahtevima i područjima primene.

Dalje na stranu proizvoda →

Osnovne varijante se proizvode od čelika C 45, prema standardu UNI EN 10083/1, ali se može naručiti i od nerđajućeg čelika, odnosno izrađen prema ATEX 94/9/CE standardu.

Postavili bi nam pitanje?
Više informacija o Sapit Flex proizvodima možete dobiti putem e-mail adrese office@powerbelt.rs ili putem telefona na broj 024/546-710.

Potražite nas sa poverenjem!
separator
Nazad na početnu stranu

  

Alternativno rešenje na polju prenosa snage, pomeranja proizvoda i transporta

Fenner Drives je obnavljanjem, odnosno proširivanjem postojeće grupe proizvoda, stvorio jednu kompleksnu porodicu proizvoda na polju prenosa sile i pomeranja materijala od modularnog remenja.
Pored proizvoda Fenner Drives-a, postalo je dostupno i usavršeno modularno remenje Power Twist Drive, Power Twist Wedge i Power Twist Move. Jedinstveno oblikovano remenje nudi vremenski i finansijski efikasno rešenje u prenosu sile i pomeranju materijala.

Čitaj dalje

  

Premijum samopodmazujuće zupčaste osovinske spojnice sa preporukom Power Belt d.o.o.

Imate potrebu za kvalitetnom samopodmazujućom zupčastom osovinskom spojnicom?

Sapit Flex samopodmazujuće zupčaste osovinske spojnice su rezultat vrhunskog tehnološkog usavršavanja. Planirane su tako da odgovaraju različitim zahtevima na raznim poljima primene.

Saznajte više o proizvodima Sapit Flex!

Čitaj dalje