Naši proizvodiNaši proizvodi

POWER BELTPOWER BELT

Garden remenje za baštanske mašine visokog nivoa

Zašto Garden, a ne tradicionalno remenje?
Garden szíjak
Struktura i primena Garden remenja (3L; 4L; 5L) uveliko se razlikuje od uobičajenog. Običan remen ima manju temperaturnu toleranciju, ne trpi zadnje pritezanje, od konstantnog proklizavanja mu površina nagori, ukruti i popuca. Klasičan remen nije upotrebljiv na mestima gde ima trzanja u prenosu sile, zbog pojave efekta kvačila, a Garden je izrađen baš za te uslove!
  • Platnena presvlaka (zbog efekta kvačila)
  • Kevlar nit za prenos sile
  • Veća temperaturna tolerancija
  • Mogućnost zadnjeg pritezanja
Garden ékszíj
Numerisanje Garden remenja, koje nudimo, odgovara numerisanju proizvođača, ali kod nas su proizvodi dostupni pod značajno povoljnijim uslovima. Fabričke nomenklaturne brojeve možemo promeniti na naše oznake na sledećoj e-mail adresi:
office@powerbelt.rs
Pored Garden remenja, u ponudi imamo i šestougaono (AA/HAA) remenje (uskoro i sa platnenom presvlakom) i duplozupčasto S8M remenje (od dva proizvođača, u Bando odnosno DTE kvalitetu), koje je takođe pogodno za pogon baštenskih mašina.
Duplafogas szíjak
Duplozupčasto remenje
Profil Broj zuba
D-S8M- 1600 (z=200kom)
D-S8M- 1760 (z=220dom)
D-S8M- 1800 (z=225kom)
D-S8M- 2000 (z=250kom)
DALJE NA STRANU PROIZVODA →
Hatlap szíjak
Šestougaono remenje
DALJE NA STRANU PROIZVODA →
Imate pitanja?
Detaljnije informacije vezane za remenje iz naše ponude, što se tiče dimenzija, zaliha i cena, možete dobiti na našoj veb stranici, ili od naših kolega putem telefona na broju 024/546-710.
fűnyíró
separator
Nazad na početnu stranu

  

TellureRôta proizvodi u ponudi PowerBelt doo

Ovim putem Vam skrećemo pažnju na točkove italijanskog proizvođača TellureRôta (TR), koji spadaju premijum kategoriju i imaju veoma široku primenu. Montirani su na električno zavarene konstrukcije viljuški sa oprugama, imaju veliku nosivost i nagazne površine od poliuretana.

Čitaj dalje

  

Linearno navođenje TBI MOTION i kočnice firme ERRE.DI.

Fiksirajte linearna kolica – čak i u vertikalnom položaju – manualno ili pneumatski. Nudimo rešenje za kočenje elemenata, koji su 100% kompatibilni sa linearnim navođenjem TBI MOTION, za veličine 15-45.

Čitaj dalje