Naši proizvodiNaši proizvodi

POWER BELTPOWER BELT

Garden remenje za baštanske mašine visokog nivoa

Zašto Garden, a ne tradicionalno remenje?
Garden szíjak
Struktura i primena Garden remenja (3L; 4L; 5L) uveliko se razlikuje od uobičajenog. Običan remen ima manju temperaturnu toleranciju, ne trpi zadnje pritezanje, od konstantnog proklizavanja mu površina nagori, ukruti i popuca. Klasičan remen nije upotrebljiv na mestima gde ima trzanja u prenosu sile, zbog pojave efekta kvačila, a Garden je izrađen baš za te uslove!
  • Platnena presvlaka (zbog efekta kvačila)
  • Kevlar nit za prenos sile
  • Veća temperaturna tolerancija
  • Mogućnost zadnjeg pritezanja
Garden ékszíj
Numerisanje Garden remenja, koje nudimo, odgovara numerisanju proizvođača, ali kod nas su proizvodi dostupni pod značajno povoljnijim uslovima. Fabričke nomenklaturne brojeve možemo promeniti na naše oznake na sledećoj e-mail adresi:
office@powerbelt.rs
Pored Garden remenja, u ponudi imamo i šestougaono (AA/HAA) remenje (uskoro i sa platnenom presvlakom) i duplozupčasto S8M remenje (od dva proizvođača, u Bando odnosno DTE kvalitetu), koje je takođe pogodno za pogon baštenskih mašina.
Duplafogas szíjak
Duplozupčasto remenje
Profil Broj zuba
D-S8M- 1600 (z=200kom)
D-S8M- 1760 (z=220dom)
D-S8M- 1800 (z=225kom)
D-S8M- 2000 (z=250kom)
DALJE NA STRANU PROIZVODA →
Hatlap szíjak
Šestougaono remenje
DALJE NA STRANU PROIZVODA →
Imate pitanja?
Detaljnije informacije vezane za remenje iz naše ponude, što se tiče dimenzija, zaliha i cena, možete dobiti na našoj veb stranici, ili od naših kolega putem telefona na broju 024/546-710.
fűnyíró
separator
Nazad na početnu stranu

  

Poliuretanski točkovi velike nosivosti

Ovom prilikom Vam skrećemo pažnju na italijanske TellurRota (TR) točkove sa poliuretanskim nagaznim površinama, široke primene premijum kategorije. Preporučljiva područja primene: za saobraćaj kontejnera,kiper-kolica,električnih viljuškara i dizalica,kolica sa automatskim (AGV) upravljanjem. Njihova primena je izrazito preporučljiva u pogonima koja prate Iean filozofiju.  

Čitaj dalje

  

Klinasto remenje Optibelt AGRO POWER ove godine još povoljnije

Zbog specifičnosti remenskog pogona proizvođači poljoprivrednih mašina imaju posebne prohteve što se tiče kvaliteta remenja (po pitanju izdržljivosti i prenosa snage), kojima proizvođači remenja udovoljavaju specijalnim oblikovanjem svojih proizvoda. Remenje AGRO POWER, koje sadrži  više od 50 godina iskustva u proizvodnji i razvoju Optibelt tehnologije, namenjene za pogon poljoprivrednih mašina putem remenja, sada možete nabaviti od Power Belt-a po znatno pristupačnijim cenama (u odnosu na ranije godine).

Čitaj dalje