Naši proizvodiNaši proizvodi

POWER BELTPOWER BELT

Trantorque® osovinski povezi

Trantorque® osovinski povezi bez žlebljenih spojeva

Prémium minőségű reteszmentes tengelykötések raktárról
U poslednje vreme kod spajanja osovina sa glavčinama osovinski povezi sve više istiskuju tradicionolne žlebljene spojeve. Time se pojednostavljuje montaža, izbegava se mašinska obrada, glodanje osovine i kupovina nažlebljenih spojnih elemenata. Zbog gore nevedenih, želimo da Vam skrenemo pažnju na proizvode Trantorque®, američke firme FennerDrives®, serije GT, Mini i OE.
U kojim slučajevima preporučujemo osovinske spojeve Trantorque®?
 
  • ako tražite dugotrajno, pouzdano i RoHS konform rešenje,
  • ako želite da ugradite proizvod svetski priznate firme,
  • ako je važna laka montaža,
  • ako je potrebna brza dostava,
  • ako Vam je pre kupovine potreban 3D model proizvoda,
  • ako je potreban širok izbor dimenzija osovina, bilo u metričkim, bilo u anglosaksonskim veličinama.
Karakteristike
Postiže se izvanredna centriranost, izbalansiranost i odsustvo praznog hoda (lufta) u odnosu na višezavrtanjske (KL) osovinske spojeve, bitno manja razmera spoljašnji/unutrašnji prečnik, što omogućava primenu otvora jedva većih od debljine osovine. Za ekstremna osovinska opterećenja moguća je primena dva osovinska poveza sa dve strane. Povezi su dostupni nepresvučeni, pocinkovani, hromirani ili u varijanti od nerđajućeg čelika. Može se montirati pomoću jedne šestougaone matice.
ŠIROK IZBOR
Serija Prednost Raspon osovinskog prečnika Raspon     dužine Prenosivi obrtni moment
Trantorque® GT veliki učinak 15 – 75 mm (5/8” – 3”) 38,1 – 108 mm 196 – 1939 Nm
Trantorque® Mini male dimenzije 3 – 16 mm (1/8” – 5/8”) 19 – 29 mm 10 – 140 Nm
Trantorque® OE povoljna cena 17– 35 mm (5/8” – 3”) 29 – 43 mm 211 – 658 Nm
O proizvođaču
FennerDrives® od osnivanja 1911. predstavlja jedno od vodećih svetskih preduzeća na polju tehnike pogona, transmisije i transporta, sa proizvodnim i tehničkim iskustvom dužim od jednog veka. Shodno tome svetska inžinjerska zajednica se sa zadovoljstvom osvrće na prosperitetne proizvode preduzeća, koji rešavaju probleme u skladu sa ISO 9001. Pored proizvoda dostupnih u redovnoj prodaji, veliku pažnju posvećuju i rešavanju pojedinačnih, ličnih prohteva. Neprekidnim usavršavanjem udovoljavaju promenljivim prohtevima industrije. Zvanični distributer na domaćem tržištu je Power Belt doo.
Trantorque® GT és Mini sorozat
Trantorque® GT i Mini serija
Dalje na stranu proizvoda →
Trantorque® OE sorozat
Trantorque® OE serija
dalje na stranu proizvoda →
Imate pitanja?
Za više informacija u vezi sa crevima možete dobiti od nas na adresi: office@powerbelt.rs ili na telefon 024 546 710.

Obratite nam se sa poverenjem!
separator
Nazad na početnu stranu

  

Poliuretanski točkovi velike nosivosti

Ovom prilikom Vam skrećemo pažnju na italijanske TellurRota (TR) točkove sa poliuretanskim nagaznim površinama, široke primene premijum kategorije. Preporučljiva područja primene: za saobraćaj kontejnera,kiper-kolica,električnih viljuškara i dizalica,kolica sa automatskim (AGV) upravljanjem. Njihova primena je izrazito preporučljiva u pogonima koja prate Iean filozofiju.  

Čitaj dalje

  

Klinasto remenje Optibelt AGRO POWER ove godine još povoljnije

Zbog specifičnosti remenskog pogona proizvođači poljoprivrednih mašina imaju posebne prohteve što se tiče kvaliteta remenja (po pitanju izdržljivosti i prenosa snage), kojima proizvođači remenja udovoljavaju specijalnim oblikovanjem svojih proizvoda. Remenje AGRO POWER, koje sadrži  više od 50 godina iskustva u proizvodnji i razvoju Optibelt tehnologije, namenjene za pogon poljoprivrednih mašina putem remenja, sada možete nabaviti od Power Belt-a po znatno pristupačnijim cenama (u odnosu na ranije godine).

Čitaj dalje