Naši proizvodiNaši proizvodi

POWER BELTPOWER BELT

FITT creva visokog kvaliteta

PowerBelt az Ipar Napjain 2016
 Visokokvalitetna creva za prskanje
Poštovani!
Naša skladišta raspolažu sa velikim asortimanom kvalitetnih creva za prskanje. Novi proizvođač je italijanski FITT®, iz čijeg asortimana  – na veliko zadovoljstvo naših partnera - nudimo širok spektar proizvoda. Najznačajnija karakteristika im je izvanredan i stabilan kvalitet, kao i patentirana tehnologija. Proizvođač raspolaže sa blizu 50 godina iskustva što je garancija visokog kvaliteta njihovih proizvoda. 
Kome preporučujemo FITT® creva za prskanje?
  • ako je za Vas pouzdan kvalitet osnovna stvar,
  • ako primenjujete sisteme sa visokim pritiskom,
  • ako Vam je potreban brz protok,
  • ako Vam je bitan širok spektar prečnika.
Refittex 40 bar
Refittex 40 bar
Crevo od 40 bar FITT® (Refittex 40 bar) se odlično primenjuje u poljoprivredi za prskanje, đubrenje, za fungicide, vodu i  transport komprimovanog vazduha. Proizvedeno je od elastičnog PVC materijala sa tekstilnim ojačanjem. Iznutra je crne boje a spolja je crno sa uzdužno plavim crtama. Radni pritisak je do 40 bari, dok je pritisak pucanja na 120 bari.
Saznajte još više →
Refittex 80 bar
Refittex 80 bar
Crevo od 80 bar FITT® (Refittex 40 bar) se odlično primenjuje na mestima gde je uslovljen veliki pritisak. Isto se primenjuje za prskanje, đubrenje, za fungicide, vodu i  transport komprimovanog vazduha. Proizvedeno je od elastičnog PVC materijala sa duplim tekstilnim ojačanjem. Iznutra je crne boje a spolja je crno sa uzdužno crvenom crtama. Radni pritisak je do 80 bari, dok je pritisak pucanja 240 bari.
Saznajte još više →
Naša skladišta raspolažu sa širokim izborom prečnika za naše kupce.

Dostupni prečnici su:
 Prečnici za 40 bar :
6/12 mm
8/14 mm
10/16 mm
13/21 mm
16/24 mm
19/28 mm
25/35 mm
Prečnici za 80 bar :
8/15 mm
10/18 mm
13/23 mm
16/26 mm
19/30 mm
Poručite jednostavno i udobno!

Creva za prskanje možete naći na našem web sajtu -> 40 bar i 80 bar - između prethodnih standardnih proizvoda, sa napomenom ’Refittex’. Ranije primenjivana plava i zelena creva za prskanje su i dalje dostupna radi dopunjivanja ranijih sistema.

Imate pitanja?
Za više informacija u vezi sa crevima možete dobiti od nas na adresi: office@powerbelt.rs ili na telefon 024 546 710.

Obratite nam se sa poverenjem!
separator
Nazad na početnu stranu

  

Poliuretanski točkovi velike nosivosti

Ovom prilikom Vam skrećemo pažnju na italijanske TellurRota (TR) točkove sa poliuretanskim nagaznim površinama, široke primene premijum kategorije. Preporučljiva područja primene: za saobraćaj kontejnera,kiper-kolica,električnih viljuškara i dizalica,kolica sa automatskim (AGV) upravljanjem. Njihova primena je izrazito preporučljiva u pogonima koja prate Iean filozofiju.  

Čitaj dalje

  

Klinasto remenje Optibelt AGRO POWER ove godine još povoljnije

Zbog specifičnosti remenskog pogona proizvođači poljoprivrednih mašina imaju posebne prohteve što se tiče kvaliteta remenja (po pitanju izdržljivosti i prenosa snage), kojima proizvođači remenja udovoljavaju specijalnim oblikovanjem svojih proizvoda. Remenje AGRO POWER, koje sadrži  više od 50 godina iskustva u proizvodnji i razvoju Optibelt tehnologije, namenjene za pogon poljoprivrednih mašina putem remenja, sada možete nabaviti od Power Belt-a po znatno pristupačnijim cenama (u odnosu na ranije godine).

Čitaj dalje