Naši proizvodiNaši proizvodi

POWER BELTPOWER BELT

FITT creva visokog kvaliteta

PowerBelt az Ipar Napjain 2016
 Visokokvalitetna creva za prskanje
Poštovani!
Naša skladišta raspolažu sa velikim asortimanom kvalitetnih creva za prskanje. Novi proizvođač je italijanski FITT®, iz čijeg asortimana  – na veliko zadovoljstvo naših partnera - nudimo širok spektar proizvoda. Najznačajnija karakteristika im je izvanredan i stabilan kvalitet, kao i patentirana tehnologija. Proizvođač raspolaže sa blizu 50 godina iskustva što je garancija visokog kvaliteta njihovih proizvoda. 
Kome preporučujemo FITT® creva za prskanje?
  • ako je za Vas pouzdan kvalitet osnovna stvar,
  • ako primenjujete sisteme sa visokim pritiskom,
  • ako Vam je potreban brz protok,
  • ako Vam je bitan širok spektar prečnika.
Refittex 40 bar
Refittex 40 bar
Crevo od 40 bar FITT® (Refittex 40 bar) se odlično primenjuje u poljoprivredi za prskanje, đubrenje, za fungicide, vodu i  transport komprimovanog vazduha. Proizvedeno je od elastičnog PVC materijala sa tekstilnim ojačanjem. Iznutra je crne boje a spolja je crno sa uzdužno plavim crtama. Radni pritisak je do 40 bari, dok je pritisak pucanja na 120 bari.
Saznajte još više →
Refittex 80 bar
Refittex 80 bar
Crevo od 80 bar FITT® (Refittex 40 bar) se odlično primenjuje na mestima gde je uslovljen veliki pritisak. Isto se primenjuje za prskanje, đubrenje, za fungicide, vodu i  transport komprimovanog vazduha. Proizvedeno je od elastičnog PVC materijala sa duplim tekstilnim ojačanjem. Iznutra je crne boje a spolja je crno sa uzdužno crvenom crtama. Radni pritisak je do 80 bari, dok je pritisak pucanja 240 bari.
Saznajte još više →
Naša skladišta raspolažu sa širokim izborom prečnika za naše kupce.

Dostupni prečnici su:
 Prečnici za 40 bar :
6/12 mm
8/14 mm
10/16 mm
13/21 mm
16/24 mm
19/28 mm
25/35 mm
Prečnici za 80 bar :
8/15 mm
10/18 mm
13/23 mm
16/26 mm
19/30 mm
Poručite jednostavno i udobno!

Creva za prskanje možete naći na našem web sajtu -> 40 bar i 80 bar - između prethodnih standardnih proizvoda, sa napomenom ’Refittex’. Ranije primenjivana plava i zelena creva za prskanje su i dalje dostupna radi dopunjivanja ranijih sistema.

Imate pitanja?
Za više informacija u vezi sa crevima možete dobiti od nas na adresi: office@powerbelt.rs ili na telefon 024 546 710.

Obratite nam se sa poverenjem!
separator
Nazad na početnu stranu

  

TellureRôta proizvodi u ponudi PowerBelt doo

Ovim putem Vam skrećemo pažnju na točkove italijanskog proizvođača TellureRôta (TR), koji spadaju premijum kategoriju i imaju veoma široku primenu. Montirani su na električno zavarene konstrukcije viljuški sa oprugama, imaju veliku nosivost i nagazne površine od poliuretana.

Čitaj dalje

  

Linearno navođenje TBI MOTION i kočnice firme ERRE.DI.

Fiksirajte linearna kolica – čak i u vertikalnom položaju – manualno ili pneumatski. Nudimo rešenje za kočenje elemenata, koji su 100% kompatibilni sa linearnim navođenjem TBI MOTION, za veličine 15-45.

Čitaj dalje