Naši proizvodiNaši proizvodi

POWER BELTPOWER BELT

Imate poteškoća pri korišćenju creva?

Imate poteškoća pri korišćenju creva?
Tömlődobok a Power Belt-nél!
U naše centralno skladište je pristigao široki izbor zatvorenih bubnjeva za creva, koja omogućavaju bezbedno i praktično rukovanje crevima. Osim što su praktični, povećavaju i vek trajanja samih creva.

Firma FAICOM Italy decenijama uživa svetski renome na polju proizvodnje bubnjeva za creva, sa pratećim elementima. Kompletan asortiman se proizvodi po vlastitoj tehnologiji, koji se redovno usavršava da bi se udovoljilo prohtevima potrošača.

Područje primene crevnih bubnjeva je izuzetno široko, zato Power Belt nudi proizvode za razna područja primene, kao što su: prehrambena, auto, poljoprivredna, uljna, hemijska industrija, razni servisi itd.
 
Tömlődob víztömlővel
Bubanj sa crevom za vodu
Otvoreni ili zatvoreni automatski bubanj za hladnu ili toplu vodu.
DALJE NA STRANU PROIZVODA→
Tömlődob préslégtömlővel
Bubanj sa vazdušno-hidrauličnim crevom
Manualni ili automatski bubanj, otvorenog ili zatvorenog tipa, predviđen za prenos vazduha do pritiska od 60 bara. 
DALJE NA STRANU PROIZVODA→
Tömlődob olajtömlővel
Bubanj sa crevom za ulje
Automatski bubanj za prenos svežeg ili rabljenog ulja, nafte, masti itd.
DALJE NA STRANU PROIZVODA→
Postavili bi nam pitanje?
Za više informacija u vezi sa bubnjevima za creva možete dobiti od nas na adresi office@powerbelt.rs ili na telefon 024 546 710.

Obratite nam se sa poverenjem!
separator
Nazad na početnu stranu

  

Poliuretanski točkovi velike nosivosti

Ovom prilikom Vam skrećemo pažnju na italijanske TellurRota (TR) točkove sa poliuretanskim nagaznim površinama, široke primene premijum kategorije. Preporučljiva područja primene: za saobraćaj kontejnera,kiper-kolica,električnih viljuškara i dizalica,kolica sa automatskim (AGV) upravljanjem. Njihova primena je izrazito preporučljiva u pogonima koja prate Iean filozofiju.  

Čitaj dalje

  

Klinasto remenje Optibelt AGRO POWER ove godine još povoljnije

Zbog specifičnosti remenskog pogona proizvođači poljoprivrednih mašina imaju posebne prohteve što se tiče kvaliteta remenja (po pitanju izdržljivosti i prenosa snage), kojima proizvođači remenja udovoljavaju specijalnim oblikovanjem svojih proizvoda. Remenje AGRO POWER, koje sadrži  više od 50 godina iskustva u proizvodnji i razvoju Optibelt tehnologije, namenjene za pogon poljoprivrednih mašina putem remenja, sada možete nabaviti od Power Belt-a po znatno pristupačnijim cenama (u odnosu na ranije godine).

Čitaj dalje